papanasi cu branza de vaci

papanasi cu branza de vaci

Incearca reteta de papanasi cu branza de vaci pentru ca sunt un desert delicios pe placul tuturor.

Ingrediente: 250 g branza de vaci;  200 g faina; 3 oua; 100 g zahar;  1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu; ulei pentru prajit; putina sare, zeama de la o lamaie si 2-3 vanilii.

Mod de preparare:  Se amesteca branza de vaci cu ouale, zaharul, vanilia si bicarbonatul stins cu zeama de la lamaie si la urma se adauga faina. Se formeaza un aluat cu o consistenta moale (daca e branza moale poate mai este nevoie de putina faina). Se intinde o foaie cam de 1 cm grosime si se taie cu o cana sau ceasca mai mare niste forme rotunde (ca si la gogosi) iar cu un paharel mai mic in fiecare bucata se mai decupeaza un cerc obtinand astfel niste inele. Inelele se pun la prajit intr-o cracatita cu ulei incins. Se iau si se scurg de surplusul de grasime (pe o farfurie puneti 2-3 prosoape de bu. Se presara zahar praf peste inele, se pune smantana si peste aceasta o lingurita de dulceata de capsune, fragi, afine sau orice aveti in casa!


Site url: Not Available
Designer: Not Available
Country: Not Available
Twitter: Not Available
Category: Dulciuri