Aceasta reteta gustoasa de paste carbonara, este ideala pentru o masa consistenta si rapida in momentele in care vrei sa pregatesti ceva bun pentreu familia ta!

Ingrediente:

o punga de paste (400g);

300 g kaizer sau sunculita taraneasca;

3 oua;

300 g cascaval sau parmezan;

3-4 linguri ulei;

sare si busuioc.

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Kaizerul se taie fasii lungi si subtiri. Ouale se sparg intr-un bol si se bat bine cu o furculita. Cascavalul se da pe razatoare. Intr-o tigaie se pune uleiul si se calesc bine feliile de kaizer, avand grija  sa nu se prajeasca prea tare. Pastele  dupa ce s-au fiert se strecoara si se clatesc cu apa rece si se pun inapoi in tigaia in care au fiert. Se amesteca cu kaizerul prajit. Se toarna de sus , foarte incet oul batut amestecand cu grija si repede, pastele trebuie sa fie fierbinti sa se prinda repede oul si se pune si cascavalul sau parmezanul, dupa alegere. Se amesteca bine si se adauga putina sare si busuioc.


Site url: Not Available
Designer: Not Available
Country: Not Available
Twitter: Not Available
Category: Paste