Timp de preparare: 20 minute

Ingrediente: 4 fileuri piept de pui dezosate, 4 oua, 50 ml lapte, pesmet, sare, piper, faina, ulei pentru prajit.

Mod de preparare: Se iau fileurile de pui se taie in bucati mai mici, se subtiaza cu ciocanul de batut snitele, dupa care se condimenteaza cu sare si piper si se lasa putin la rece sa se intrepatrunda carnea cu condimentele. Intre timp, intr-un bol se sparg ouale si se bat bine, se adauga laptele si 2-3 linguri faina (eu prefer sa pun faina aici in oul batut, pana se obtine o pasta de o consistenta cremoasa), putina sare si piper. Se iau bucatile de carne, se trec prin ou, apoi prin pesmet si se prajiesc in ulei incins. Se scot afara din tigaie si se pun pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Sugestii privind modul de servire: cartofi natur, cartofi piure, cartofi prajiti, sau orice alta garnitura si salata de vara sau muraturi, in functie de sezon si preferinte.


Site url: Not Available
Designer: Not Available
Country: Not Available
Twitter: Not Available
Category: Aperitive